Gala AVANPREMIERE 14

Avanpremiere este reflectarea viziunii moderne asupra creatiei artistice, prin evenimente de modă si life-style.

O conexiune între: lumea modei – creatii vestimentare si artă contemporană, muzică, modeling, machiaj, coafură, accesorii etc.

O explorare a artei spectacolului de modă prin: conditii tehnice, scenografie si spatii originale, atipice: Teatrul National (trape, scene culisante, rotative, pereti de lumini, etc), Palatul Bragadiru (exclusiv lumini manuale), Muzeul National de Artă Contemporană, serele de la Bell’Agio Casa.
Conexiuni complexe cu: design-ul floral, design-ul de interior, muzică – live sau DJ, light-design, auto – world, grafică, sculptura, work-shop-uri ştiinţifice, lansări de carte de specialitate, video, etc;
Prezenta oricărui tip si nivel de personalităti şi de protocol.
Libertăţi şi capacităţi multiple de adaptare şi generare de alte tipuri de evenimente, în functie de particularitătile si targetul fiecărui client.

Cel mai important eveniment multi-brand de modă din Bucuresti. Selectia este
făcută la nivel profesionist si se axează pe valoare, modernitate şi inedit, în raport cu piata modei interne şi internationale.

O gală de modă de sezon (primăvară-vară/toamnă-iarnă) ce aduce împreună cele mai importante branduri care s-au evidentiat pe piata modei din România în sezonul precedent. La eveniment sunt prezentate între 8 si 10 colectii ale unor designeri debutanţi sau deja cunoscuţi.

Păstrează o strânsă legătură cu media invitată. Propunerile designerilor sunt adeseori regăsite în paginile revistelor de profil, prezentate într-o lumină favorabilă, dar si în materiale video la TV.

Printre designerii participanţi sunt nume consacrate precum: Silvia Şerban, Agnes Toma, Carmen Secăreanu, Iris Şerban, Christelen B, dar şi nume noi precum Simona Semen, A&S Negulescu sau Ioana Ciolacu.

Gala Avanpremiere este frecventată la fiecare editie de peste 400 de spectatori, vedete de prim rang din showbizul autohton, artisti, jurnalisti şi bloggeri de modă, precum si de cei mai in voga fotografi de fashion si eveniment.

GALERIE FOTO

Alex Nimurad

R’Ias

Carmen Secareanu

Rhea Costa

Serghei Yacenin

Simona Semen

Natalia Vasiliev

@alin_galatescu
Instagram has returned invalid data.
Share