SOIREES DE LA MODE XVI

Pe 10 Octombrie ora 20.00, in Sala Le Diplomate din cadrul Athenee Palace – Hilton, o sa aiba loc a 16-a editie a unuia dintre cele mai . apreciate si longevive evenimente de fashion din Romania: SOIREES DE LA MODE.

Tema acestei a 16-a editii este: In Memoriam PRINCE – marele artist, disparut de curand dintre noi, fiind unul dintre cei mai mari cantareti ai tuturor timpurilor dar si un Icon de fashion si lifestyle extrem de influent. Tocmai aceasta combinatie esentiala sta la baza alegerii lui ca Tema a acestei noii editii a SOIREES DE LA MODE.
Au raspuns acestei invitatii / provocari de a realiza cate 4 creatii special pentru SOIREE DE LA MODE 16 – pe Tema PRINCE – un numar impresionant de designeri. Pana acum sunt peste 15 – la fiecare dintre editiile anterioare au fost pana la 20 de creatori – tineri si consacrati, pe fiecare editie. Regasim pe lista de creatori ai celei de a 16a editii, printre altii, pe: Marie Ollie, Simona Semen, Silvia Serban, Norina Stoica, Crina Moldovan, Lia Aram, Sandra Chira, Anca Ciataras, etc.

Dintre temele anterioare spicuim: „Alexander McQueen si influenta lui in Moda Sec XXI” – prima Tema, imediat dupa tragica disparitie a marelui artist / „Audrey Hepburn” / „Maria Tanase”.”Marilyn Monroe”- cea mai recenta Tema, in Martie 2016, a avut ca invitat special pe criticul de film Irina Margareta Nistor, muzica fiind asigurata Live de catre uber-talentata cantareata de jazz: Jezebel.

Ne vedem pe 10 Octombrie ora 20.00, la o seara Purple, pe muzica lui PRINCE, mixata de binecunoscutul Dj si fotograf Vali Barbulescu – la editia a 16-a a SOIREES DE LA MODE.